Tantra kursus sex danmark

tantra kursus sex danmark

6 cze - Danske par i alle aldre er i stor stil begyndt at besøge tantra-kurser, hvor de er nøgne sammen for at lære at komme i seksuel ekstase. 6 paź - En oplevelse for (sex)livet! Sådan beskriver et par fra Jylland deres oplevelse på tantrakursus hos Vilhelm Kruse. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og...

Massageklinik free live chat with girls

Længere weekendkursus over to dage. Ved nu at det er alle de gamle oplevelser, der blev forløst.


tantra kursus sex danmark

Tag på tantrakursus i paradisets have. På sommertantra lærer du og din partner at elske hinanden dybt og inderligt. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og. 6 cze - Danske par i alle aldre er i stor stil begyndt at besøge tantra-kurser, hvor de er nøgne sammen for at lære at komme i seksuel ekstase..

Undervisningen foregik på let-forståeligt engelsk. Jeg har fået en ny glæde ved min egen krop og ved min kones, samt en masse konkrete aftaler og gode ideer til, hvordan vi kan bruge det fremover. Tantra Workshoppen har givet et dybt indblik i tantramassagens uendelige dybder og mulighed for at skabe stor åbenhed og ærlighed mellem to mennesker. Ku' du bruge historien? Det vil I opleve på et tantrakursus for par. Det skulle vise sig, at de så fuldstændig ud som os. Gennem tantraen vil I opdage nye erogene sex jylland sex i københavn og lære, hvordan I stimulerer hinanden på mange flere måder, end I er vant til. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere. Fordelen ved at deltage i en lukket, committet gruppe, er bl. Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset. Lad os tale sammen.